500 ml Cerneala compatibila Ink-mate Dye cyan BIM 535

500 ml Cerneala compatibila Ink-mate Dye cyan BIM 535
75,78 RON
LC525C/XL,Brother DCP J100,Brother DCP J105,Brother MFC J200

Toate comenzile se livreaza numai prin Curier

 

Descriere
Proprietati

Culoare: Cyan

Cod OEM: LC525C/XL

Imprimante compatibile: Brother DCP J100
Brother DCP J105
Brother MFC J200

Compatibil cu: Brother

Daca ati cautat Cerneala imprimanta.Cerneala inkjet si nu ati primit nici un rezultat pentru echipamentul dumneavoastra ,nu ezitati sa ne contactati,Cerneala imprimanta.Cerneala inkjet trebuie aleasa corect.


Cand cautati Cerneala imprimanta.Cerneala inkjet,trebuie sa aveti in vedere mai multe elemente de identificare,model Cartus imprimata, model imprimanta,capacitate cartus imprimanta .


Pozele si specificatiile prezente pentru Cerneala imprimanta.Cerneala inkjet,sunt cu scop informativ si pot contine erori. In cazul in care descoperiti o eroare va rugam sa ne anuntati pentru a mofica si mentine corectitudinea datelor prezente


Daca nu poti efectua plata cu Transfer bancar, poti plati cu CARDUL produsele noastre si pe celelalte platforme web unde suntem parteneri: da click pe icoana pentru a putea cauta.

CAUTA:     Numar articol      pe  OKAZII.RO si CEL.RO

Viziteaza profilul lui allshopingmag din Okazii.ro

 

Pinterest-calculatoare-mag-oferta-noastra Twitter-calculatoare-mag-oferta-noastra facebook-calculatoare-mag-oferta-noastra google-plus-calculatoare-mag-oferta-noastra youtube-calculatoare-mag-oferta-noastra google-maps-calculatoare-mag-oferta-noastra

Info produs
Tip Cartus
LC525BK/XL
Producator
Ink-mate
Capacitate
500 ml
Culoare
cyan
Numar articol
TMBIM535Cd
Produse similare
Recenzii