500 g Doza toner refill compatibil Kyocera TK-12

500 g Doza toner refill compatibil Kyocera TK-12
98,00 RON
TK-12,500 g Toner refill imprimanta Kyocera TK-12

Toate comenzile se livreaza numai prin Curier

 

Descriere
Imprimante compatibile:
  • FS1550+
  • Kyocera FS1600
  • Kyocera FS400
  • Kyocera FS3600
  • Kyocera FS6500
  • produs compatibil

Daca ati cautat Toner refill,.Toner imprimanta si nu ati primit nici un rezultat pentru echipamentul dumneavoastra ,nu ezitati sa ne contactati,Toner refill,Toner imprimanta trebuie ales corect.


Cand cautati Toner refill,.Toner imprimanta ,trebuie sa aveti in vedere mai multe elemente de identificare,model Cartus imprimanta, model imprimanta.


Pozele si specificatiile prezente pentru Toner refill,.Toner imprimanta ,sunt cu scop informativ si pot contine erori. In cazul in care descoperiti o eroare va rugam sa ne anuntati pentru a mofica si mentine corectitudinea datelor prezente


Daca nu poti efectua plata cu Transfer bancar, poti plati cu CARDUL produsele noastre si pe celelalte platforme web unde suntem parteneri: da click pe icoana pentru a putea cauta.

CAUTA:     Numar articol      pe  OKAZII.RO si CEL.RO

Viziteaza profilul lui allshopingmag din Okazii.ro

 

Pinterest-calculatoare-mag-oferta-noastra Twitter-calculatoare-mag-oferta-noastra facebook-calculatoare-mag-oferta-noastra google-plus-calculatoare-mag-oferta-noastra youtube-calculatoare-mag-oferta-noastra google-maps-calculatoare-mag-oferta-noastra

Info produs
Tip Cartus
TK-12
Capacitate
500 g
Numar articol
TMLJMTK12
Produse similare
Recenzii