200 g Doza toner refill compatibil Konica Minolta 4650 cyan

200 g Doza toner refill compatibil Konica Minolta 4650 cyan
128,00 RON
A0DK453,200 g Toner refill imprimanta Konica Minolta 4650 cyan

Toate comenzile se livreaza numai prin Curier

 

Descriere
Imprimante compatibile:
  • Konica Minolta Magicolor 4650
  • Konica Minolta MagiColor 4690MF
  • produs compatibil

Daca ati cautat Toner refill,.Toner imprimanta si nu ati primit nici un rezultat pentru echipamentul dumneavoastra ,nu ezitati sa ne contactati,Toner refill,Toner imprimanta trebuie ales corect.


Cand cautati Toner refill,.Toner imprimanta ,trebuie sa aveti in vedere mai multe elemente de identificare,model Cartus imprimanta, model imprimanta.


Pozele si specificatiile prezente pentru Toner refill,.Toner imprimanta ,sunt cu scop informativ si pot contine erori. In cazul in care descoperiti o eroare va rugam sa ne anuntati pentru a mofica si mentine corectitudinea datelor prezente


Daca nu poti efectua plata cu Transfer bancar, poti plati cu CARDUL produsele noastre si pe celelalte platforme web unde suntem parteneri: da click pe icoana pentru a putea cauta.

CAUTA:     Numar articol      pe siturile  OKAZII.RO si CEL.RO

Viziteaza profilul lui allshopingmag din Okazii.ro

 

Pinterest-calculatoare-mag-oferta-noastra Twitter-calculatoare-mag-oferta-noastra facebook-calculatoare-mag-oferta-noastra google-plus-calculatoare-mag-oferta-noastra youtube-calculatoare-mag-oferta-noastra google-maps-calculatoare-mag-oferta-noastra

Info produs
Tip Cartus
A0DK453
Capacitate
200g
Culoare
cyan
Numar articol
TMLJMMC4650C
Produse similare
Recenzii